Vesti

GLASAJ ZA NAJ PREDMET OD OTPADA

 

Drage/i,

Konkurs za izbor najefektnijeg premeta od otpada izradenog u okviru akcije OPLANITE SE! OŽIVI OTPAD otvoren je na sajtu Zelene liste Srbije (www.oplanetise.com) i trajace do 10. oktobra 2012.godine.

Konkurs je organizovan kao takmicenje izmedu škola i vrtica iz 12 gradova u Srbiji. Posetioci sajta www.oplanetise.com imaju priliku da glasaju za svoje favorite i time omoguce da  nominovane škole i vrtici osvoje vredne nagrade.

Telenor fondacija obezbedila je vredne nagrade za pobednike, u vidu Telenor Internet kutka za škole. BCIF i MIS ce dodeliti specijalnu nagradu za najefektniji predmet od otpada za pobednike u kategoriji vrtica. Nagrade za pobednike su:

-  I nagrada  5 laptop racunara sa obezbedenim internetom za godinu dana

- II nagrada  3 laptop racunara sa obezbedenim internetom za godinu dana

- III nagrada  2 laptop racunara sa obezbedenim internetom za godinu dana

- Specijalna nagrada u kategoriji obdaništa

Proglašenje pobednika i dodela nagrada za najefektnije mobilijare i predmete od otpada, bice organizovana pocetkom novembra u Beogradu. Nakon glasanja na sajtu www.oplanetise.com  konacnu odluku o izboru najefektijeg izradjenog predmeta od otpada,  donece strucni žiri na osnovu dva kriterijuma: korisnosti za gradane/ke i zajednicu u kojoj je predmet izraden i na osnovu estetskog izgleda samog predmeta, uzumajuci u obzir ostvarene rezultate online glasanja.

U toku jednog dana mozete glasati za svih 12 predloga sa jednog kompa ali samo jednom za jednog nominovanog!

Ako vam se sviÄ‘a rad koji smo izradili u Školi za dizajn "Bogdan Šuput" u Novom Sadu, recite svima i glasajte na http://www.oplanetise.com/novi-sad.html

 

MISLI GLOBALNO, DELUJ LOKALNO !