Vesti

POZIV NA JEDNODNEVNI TRENING

 

Pozivamo Vas da se prijavite na jednodnevni trening o novom evropskom programu namenjenom mladima "Erazmus+: Mladi u akciji" koji će se održati 18. septembra 2014. godine u Novom Sadu u organizaciji "Inženjera zaštite životne sredine" i Grupe "Hajde da..." u ulozi Kontakt tačke za Program Erazmus+: Mladi u akciji, a uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.
U sklopu projekta "Erazmus+ u Vojvodini" dvadeset predstavnika omladinskih organizacija i organizacija za mlade iz Vojvodine imaće priliku da učestvuju na jednodnevnom treningu i da saznaju koje im mogućnosti nudi omladinski deo Erazmus+ programa u periodu 2014-2020.  
Tokom jednodnevnog treninga učesnici/e iz Vojvodine će imati priliku da se upoznaju sa omladinskom komponentom Erazmus+ programa. Najveći deo treninga biće posvećen mogućnostima koje se kroz ovaj program pružaju omladinskim radnicima kao i samim mladima kroz besplatno učešÄ‡e u meÄ‘unarodnim neformalno-obrazovnim aktivnostima i u meÄ‘unarodnim programima volontiranja u okviru Evropskog volonterskog servisa.
Dosadašnji program Mladi u akciji (Youth in action 2007-2013) integrisan je u novi program Erazmus+ 2014-2020 i pretrpeo je odreÄ‘ene izmene i novine. U želji da organizacijama mladih i organizacijama za mlade približimo mogućnosti koje postoje u sklopu omladinske komponente Erazmus+ programa pozivamo Vas da se prijavite i budete jedan od učesnika treninga, koji će voditi SrÄ‘an Mitrović iz Grupe "Hajde da..." kao Kontakt tačke za Program Erazmus+: Mladi u akciji i Igor Jezdimirović iz Inženjera zaštite životne sredine, koji imaju dugogodišnje iskustvo u realizaciji meÄ‘unarodnih omladinskih projekata finansiranih od strane Evropske unije.
Zbog ograničenih resursa treningu će moći da prisustvuje samo 20 učesnika, za koje će biti obezbeÄ‘eni troškovi ručka, materijala i osveženja tokom trajanja treninga, dok će putne troškove za dolazak i povratak iz Novog Sada učesnici sami snositi.
Selekcija učesnika vršiće se na osnovu popunjenih prijava koje nam budu dostavljene do 5. septembra 2014. godine na e-mail: izzsns@yahoo.com. Zakasnele prijave nećemo uzimati u razmatranje.
Za sve dodatne informacija možete nas kontaktirati na izzsns@yahoo.com ili 065/53-93-267.
 
PRIJAVA NA TRENING (preuzmi)
 
Do skorog viđenja,
 
MISLITE GLOBALNO, DELUJTE LOKALNO.
 
Udruženje
"Inženjeri zaštite životne sredine"