Fakultet tehnički nauka, Departman za inženjerstvo zaštite životne sredine

Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka, Departmanom za inženjersto zaštite životne sredine potpisan je 23. septembra 2009. godine.

Saradnja je usledila kao logičan korak, uzimajući u obzir činjenicu da okosnica članstva  „Inženjera zaštite životne sredine“ upravo čine bivši studenti ovog fakulteta i departmana.

Zajedničkim snagama strane potpisnice učestvovale su u sprovoÄ‘enju treninga „Održivo upravljanje otpadom“ koji je u sklopu MeÄ‘uopštinske saradnje u južnobačkom okrugu realizovan 2009. godine. Saradnja u oblasti upravljanja komunalnim otpadom nastaviće se i u 2010. godini tokom izrade Lokalnih planova upravljanja otpadom u 11 opština južnobačkog okruga.

Ugovor su u ime Fakultetom tehničkih nauka, Departmanom za inženjersto zaštite životne sredine potpisali Dekan fakulteta tehničkih nauka prof. dr Ilija Ćosić i Rukovodilac departmana i Šef katedre za inženjerstvo zaštite životne sredine doc. dr Goran Vujić, u ime „Inženjera zaštite životne sredine“ predsednik Igor JezdimirovićUgovor o poslovno tehničkoj saradnji izmeÄ‘u Fakulteta tehničkih nauka i „Inženjera zaštite životne sredine"

 

 

« nazad na partnere